Kamperen

op het platteland

Kamperen met schapen als buren maakt je blij. Deze nieuwsgierige dieren komen je graag goede morgen wensen wanneer je naar buiten stapt. Weidse uitzichten, voorbijdrijvende wolkenluchten, gras onder je voeten, dat is de charme van kamperen op het platteland. Geef je tent of caravan een plekje aan het water of een ander mooi plekje op deze voormalige groentekwekerij en geniet van het Vinkeveense Buitenleven. Je hebt genoeg ruimte, want de plekken variëren tussen de 115 en 155m2.

Afbeelding2

Slapen op een oude kwekerij

De 40 kampeerplekken liggen verspreid over een voormalig groentekwekerij.  In deze natuurlijke omgeving kan je een plekje zoeken aan het water of tussen de bomen en slaap je misschien wel op het voormalige witlof of bloemkool veld. Sinds 1925 voorziet de familie van Schaik inwoners van Vinkeveen en omstreken van de lekkerste groentes. De kwekerij ging over van vader op zoon, 3 generaties lang. De liefde en zorgvuldigheid van opa Leo’s manier van kweken deed de groente nog beter smaken. Van heinde en verre kwamen klanten speciaal naar Vinkeveen voor opa Leo’s lekkerste groentes. Op subtiele manier word je op het kampeerterrein herinnert aan deze oude kwekers geschiedenis.  

Komkommers plukken in Opa Leo’s kas

Opa Leo’s Kas wordt met veel liefde en respect in ere hersteld. Een historische plek waar je op subtiele manier herinnerd wordt aan deze oude kwekersgeschiedenis en waar je nog steeds een komkommertje of tomaatje kan plukken. Maar ook een relaxte plek waar je bij slecht weer kunt genieten van je zelf bereide maaltijd, waar je een spelletje kunt spelen of een boekje kunt lezen.

Komkommers plukken in Opa Leo’s Kas
kinderen-pony-buitenleven

Kinderen

Kinderen willen ontdekken en spelen en daar is genoeg ruimte voor op het kampeerterrein. In het kleine speelbos kunnen kinderen klauteren en huttenbouwen en op vaste tijden worden er broodjes en marshmallows gebakken bij het kampvuur. Het kampeerterrein is omgeven door water.  Het zwemwater ligt aan de rechterzijde van het terrein.  Lekker zwemmen, kanoën of suppen met 100% waterpret garantie.

Lees en bekijk meer op onze kinderen pagina.

Camping
Caravan/camper/gezinstent inclusief Electra (10 amp.), warm water, een parkeerplek € 12,50
Trekkersveld zonder stroom €   6,25
Personen vanaf 13 jaar €   6,25
Kinderen van 3 tot 13 jaar €   4,25
Bijzettentje €   3,00
Algemeen
Hond mits aangelijnd €   3,00
Toeristenbelasting p.p.p.n. €   1,70
Natuur en Milieu p.p.p.n. €   0,80
Dag uit tarief/ bezoekers €   3,00
Kampeerkaart Natuurkampeerterreinen € 15,95
Voorkeurskosten plek aan het water € 25,00 per verblijf
Bell tent o.b.v. 2 personen
2 Nachten € 160,00
Extra nacht €  75,00
Exclusief:
* Bedlinnen en opgemaakte bedden € 10,00 p.p.
* Toeristenbelasting verhuur € 3,10 p.p.p.n.
* Natuur en Milieu € 0,80 p.p.p.n.
*  Extra persoon € 8,00 p.p.p.n.
Inclusief:
• Eindschoonmaak