Kampeerplaatsen

bij Buitenleven Kamperen

Kamperen met schapen als buren maakt je blij. Deze nieuwsgierige dieren komen je graag goede morgen wensen wanneer je naar buiten stapt. Weidse uitzichten, voorbijdrijvende wolkenluchten, gras onder je voeten, dat is de charme van kamperen op het platteland. Geef je tent of caravan een plekje aan het water of een ander mooi plekje op deze voormalige groentekwekerij en geniet van het Vinkeveense Buitenleven. Je hebt genoeg ruimte, want de plekken variëren tussen de 115 en 155m2.

31 Kampeerplekken
8 Trekkersplekken
1 verhuur Bell tent

31 Kampeerplekken

De kampeerplekken liggen verspreid over onze voormalige groentekwekerij. Je kunt een keuze maken uit 1 van onderstaande plekjes:

11 kampeerplekken direct aan het water

Ruime plekken met elektra direct gelegen aan het (zwem) water. Deze beperkte plekken zijn te boeken tegen € 25,- voorkeurskosten per verblijf.

kampeerplek-aan-het-water
kampeerplaats-vinkeveen

20 overige kampeerplekken

Ruime plekken met elektra verspreid over het kampeerterrein, op korte afstand van het (zwem) water.

8 Trekkersveld plekken

Plekken zonder stroom op een gezellig trekkersveld, op  korte afstand van het zwemwater. Voor gasten die te voet of per fiets arriveren met een kleine (koepel) tent

trekkersveld-vinkeveen
bell tent binnenkant sfeer

Bell tent

Wil jij een paar dagen in de Buitenlucht verblijven maar heb je geen kampeerspullen of gewoon geen zin om alles op te zoeken en mee te nemen? Laat je ontzorgen en boek onze stijlvol en compleet ingerichte Bell tent, met comfortabele boxspringmatrassen en als je het wilt dan is je bed bij aankomst zelfs opgemaakt met fris bedlinnen. Bij koude dagen steek je lekker de houtkachel aan. De Bell tent ligt op loopafstand van het water en het (algemeen) sanitair van BUITENleven. De tent is geschikt voor 2 volwassenen en  2 kinderen en is vanaf 2 nachten te boeken.

Wil je een reservering maken? Stuur dan een mail naar: info@buitenlevenkamperen.nl of bel met 06-28648085