Referenties

BUITENleven

Wat zeggen bezoekers over onze camping in ons referentie boekje:

Beste Linda, Robert en de jongens, Wij hebben ontzettend genoten van jullie camping maar bovenal van jullie gastvrijheid en de passie die jullie uitstralen om het jullie gasten naar de zin te maken. Opa Leo’s kas voelt als een huiskamer met voor elk wat wils. Heel veel succes met jullie camping en het realiseren van de plannen die jullie nog hebben. Wij komen graag nog een keer terug.
Marcel en Jose
Lieve Linda, Robert, Joël en Finn, We hebben genoten van ons familieweekend.. De prachtige plaatsen lekker vooraan. Jullie zjjn enorm gastvrij en Maysah en Jenoah vonden het een eer om model te staan voor foto’s op jullie site! We komen zeker terug.
Jacques, Gisela, Lisa, Bas, Fabjan, Sanne en hondjes Yoshi en Bagus
Lieve Linda, Robert, Joël en Finn, Een onwijs fijn verblijf gehad. We stonden achterin de camping aan het water waar we onder het genot van een glas rose hebben genoten van het mooie uitzicht. Bedankt voor de gastvrijheid en tot snel!
Paul en Roos
Thank you so much for a very pleasent stay of your place. Thanks fort he kindness with helping us with the ‘power trouble’ Hope the best for you all and for your nice little spot here in the Netherlands.
Stine, Line, Aura, Maria from Denmark
Wat een ontspannen plek! Het was ons eerste weekendje proef kamperen met onze caravan. Mede dankzij jullie gaan we dit zeker vaker doen! Succes met alles en tot gauw.
Remco en Liane
Acht dagen met veel plezier hier gekampeerd, vooral op mijn 2e plekje 21😊. Ik ben benieuwd hoe de camping zich ontwikkeld, ik kom zeker terug. Dank en tot ziens.
Marijtje Veenhuizen
Lieve Linda, Robert, Joël en Finn Wat hebben jullie hier een fantastische plek. Jullie gastvrijheid is overweldigend en jullie passie is voelbaar en zichtbaar in alle details. Je kunt hier in de omgeving heel mooi fietsen, wandelen en suppen (of kanovaren) echt een schitterend gebied. Heel veel succes met de camping en we komen graag nog eens terug.
Gerard en Monique Berg
Lieve Linda, Robert, Joël en Finn, Wat een prachtig team zijn jullie. Wij hebben genoten van jullie gastvrijheid. De camping is een super plek. De omgeving is prachtig. Een aanrader is lekker eten bij het Kruytvat en de Schans. Groente en fruit halen om de hoek bij de fruithal en bij de buren de kip. Kortom wij hebben genoten en komen zeker terug.
Klaas en Gerda
referentie buitenleven 11
referentie buitenleven 1