Caravan huren

op het platteland

Geen eigen tent of caravan? Of ga je gewoon liever voor het gemak? Op Buitenleven hebben we een compleet ingerichte caravan te huur. Op misschien wel de mooiste plek van het kampeerterrein, dicht bij het water en de zwemsteiger!

caravan_en_water

Compleet ingerichte caravan

De caravan is compleet ingericht. De keuken met onder andere een 2-pitsgasfornuis, nespresso koffiezetapparaat, serviesgoed, bestek, pannen en koelkast met vriesvakje biedt mogelijkheden om een lekkere maaltijd te bereiden. De toercaravan beschikt over twee slaapplekken, waarvan 1 groot 2- persoons bed en 1 kleiner bed (voor 2 kinderen). Beide slaapplaatsen kunnen omgebouwd worden tot zithoek. De badruimte is compact maar voorzien van alle gemakken: wc, wastafel met een spiegel en opbergruimte. De douche kan je gebruiken in de sanitaire ruimte van het kampeerterrein.

Ook in het woongedeelte van de caravan is er veel bergruimte: kasten rondom, opbergruimte onder de banken en in de hangkast. In de zomervoortent vind je een tuin set.

We kunnen ons voorstellen dat je het lekkerst kampeert met je eigen dekbed/slaapzak en kussens, dit leveren we dan ook niet standaard bij. In overleg is dit wel mogelijk. Bedlinnen en handdoeken dien je wel zelf mee te nemen. In de caravan zijn geen huisdieren toegestaan. Incheck is vanaf 15:00 uur en uitcheck is voor 11:00 uur.

Prijzen*

1/7/22 – 27/8/22
week € 500,-
weekend € 250,-

 

2/9/22 – 31/10/22
Week € 350,-
Weekend € 190,-
Midweek € 220,-

*exclusief toeristenbelasting, Natuur&Milieu: € 2,- p.p.p.n. en
schoonmaakkosten € 20,-

toilet en wasbak
keuken caravan
bed groot
grote zithoek en slaapgedeelte
keuken caravan.jpg final
keukenkastjes 2