Ingerichte Caravan

huren

Geen eigen tent of caravan? Of ga je gewoon liever voor het gemak? Op Buitenleven hebben we een compleet ingerichte caravan te huur.

caravan huren vinkeveen

Compleet ingerichte caravan huren

De caravan is compleet ingericht. De keuken met onder andere een koelkast met vriesvakje, 1-pitsgasfornuis, koffiezetapparaat, serviesgoed, bestek en pannen, biedt mogelijkheden om een lekkere maaltijd te bereiden. De toercaravan beschikt over twee slaapplekken, waarvan 1 groot 2- persoons bed en 1 kleiner bed (voor 2 kinderen). Beide slaapplaatsen kunnen omgebouwd worden tot zithoek. De badruimte is compact maar voorzien van alle gemakken: wc, wastafel met een spiegel en opbergruimte. De douche kan je gebruiken in de sanitaire ruimte van het kampeerterrein.

Ook in het woongedeelte van de caravan is er veel bergruimte: kasten rondom, opbergruimte onder de banken en in de hangkast. 

Slaapzakken/dekbedden, kussens, bedlinnen en handdoeken dien je zelf mee te nemen. In de caravan zijn geen huisdieren toegestaan. Incheck is vanaf 15:00 uur en uitcheck is voor 11:00 uur.

Prijzen*

€ 55,- per nacht
o.b.v. min. 2 personen

Extra persoon: € 6,25 p.p.p.n.

Exclusief:
toeristenbelasting
€ 3,10 p.p.p.n.

Natuur&Milieu
€0,80 p.p.p.n. 
schoonmaakkosten
€ 20,00 

toilet en wasbak
keuken caravan
bed groot
grote zithoek en slaapgedeelte
keuken caravan.jpg final
keukenkastjes 2